Nybil

Salgsdavdelingen

Din Opel- og Honda-forhandler i Sarpsborg

Vi representerer merkene Opel og Honda for salg av nye biler. Vi er også merkeverksted hvor du vil kunne få alle tjenester for ettermarkedet til bilen din, les mer om dette under verksted. Vi har en stor nybilutstilling og inneholder de aktuelle Opel- og Honda-modeller i flere ulike farger og utstyrsmodeller. Vi har også de aller fleste modellene tilgjengelig for prøvekjøring og kan samtidig tilby takst av din gamle bil.

Vi ønsker at du som kunde skal kunne se hele bredden av modellprogrammet, så vi vektlegger å ha biler med ulike utstyrsnivåer som kan være aktuelle for deg som kunde. Vi ønsker deg derfor velkommen til våre lokaler på Tunejordet.

OPEL
Opel har røtter over hundre år tilbake i tid. Over 110 år med blikket rettet mot fremtiden, med å legge all vår energi i å gi deg en bedre kjøreopplevelse. Over 110 år med lidenskapelig konstruksjon som oppsummeres av de tre ordene i vårt nye styringsprinsipp: “Wir leben Autos”.

Les mer om Opel herHONDA - TEKNOLOGI I FORKANT
Stadig strengere krav fra kresne forbrukere og hard konkurranse mellom selskapene er en del av hverdagen for de globale bilprodusentene. Hondas taktikk for å beholde posisjonen som et av de ledende konsernene er en kraftig satsing på forskning og utvikling.

Les mer om Honda her

LEASINGTILBUD

Vi har til enhver til mange gode leasingtilbud. Klikk her for en oversikt.