Bruktbil

Honda HR-V

BESKRIVELSE
Supertilbud på demo Honda HR-V!

Etter mange års fravær er den populære Honda HR-V endelig tilbake. Nye HR-V er klasseledende når det gjelder plass, utstyr og kjøreegenskaper. Executive modellen har alt tilgjengelig utstyr.

Bilen leveres med Honda sine patenterte Magic Seats som gir en fantastisk fleksibilitet og lasteevne.

Denne bilen benytter Honda sin råsterke og enestående 1,6 dieselmotor med Eearth Dreams Technology. Denne motoren produserer 120 hk, 300 nm og gir bilen et snittforbruk på 0,42 noe som gjør den til en av de sterkeste og mest drivstoffgjerrige motorene i denne klassen. Med sitt lave støynivå og enestående effektkurve er dette virkelig en motor som setter konkurrentene til skamme.

Alt dette leveres selvfølgelig i forening med Honda sin suverent uovertrufne kvalitet og driftssikkerhet.

Vinterhjul med piggfrie dekk på aluminiumsfelger er også inkludert i prisen.

Her er det penger å spare!

Velkommen til Østlandsk Auto A/S en Opel og Honda forhandler med lange tradisjoner som bilforhandler i Sarpsborg. Vi er en forhandler med 18 ansatte som jobber for att du skal være mobil. Vi ønsker å tilby deg en god opplevelse, med gode betingelser på alle bilrelaterte produkter.
Forsikring, Innbytte og finansiering/leasing fra 0,- kontant.
Geografisk holder vi til sentralt midt på Tunejordet i Sarpsborg, med gode parkeringsmuligheter og enkel tilgang til fly, buss og tog.
* Dersom du ønsker det, leverer vi bilen hjem til deg etter avtale!

For mer info: 69158980 ( 9 til 22)

Velkommen til en hyggelig bilhandel.
UTSTYR
  • Varme i seter
  • Vinterhjul
INFORMASJON